Szinte nincs olyan ember, aki ne küzdene narancsbőrrel. Van, akit kevésbé, míg másokat komolyabban érint ez a probléma, amire sokszor úgy gondoljuk, hogy nincs megoldás. Következő cikkemben elmondom, hogyan szabadulhatsz meg örökre a kellemetlen narancsbőrtől.

Ahogy az idő előrehaladtával csökken a kötőszövet rugalmassága, egyre inkább láthatóvá válnak a narancsbőr jelei, azonban tapasztalatom, hogy a fiatal húszas években is jelentkezhet életmódtól függetlenül. A nők 80-90%-át érinti ez a probléma, amikor a bőr szerkezete annyira megváltozik, hogy inkább egy narancsra hasonlít, mintsem a korábbi feszes, fiatalos egységes bőrképre. Rengeteg időt és pénzt fektetünk a narancsbőr elleni harcba, amely végül nem is biztos, hogy meghozza a várt eredményt.

Mi is az a narancsbőr?

A cellulit tulajdonképpen a bőr alatt lerakódó zsír. Ez a zsírréteg gátolja a szövetek természetes vér, valamint oxigénellátását, aminek következtében a salakanyagok nem tudnak megfelelően távozni, így egyre nagyobb mértékű lerakódás jön létre. A narancsbőr jellemzően a fenék, csípő és has területén alakul ki, de hogy kinél milyen mértékben jelentkezik, azt nagyban befolyásolja a genetika, és nem minden esetben meghatározó a mozgásszegény életmód, a kalóriában és zsírban gazdag táplálkozás, a nem megfelelő hidratálás, vagy akár a dohányzás. Számtalan példát láttam arra, hogy fiatal, sportos, egészséges életmód mellett is kialakulhat!

Mit tehetünk a narancsbőr ellen?

Hogy milyen géneket örököltünk szüleinktől, az adott, mégis van néhány dolog, amire, ha odafigyelünk, akkor megelőzhetjük, illetve lassíthatjuk a narancsbőr kialakulását. A változatos, megfelelő táplálkozás, az elegendő folyadékbevitel, az egészséges életmód és mozgás alap és előfordul, hogy segít a cellulit elleni harcban, de ahogy már említettem, gyakran nem elég. Manapság rengeteg kozmetikai kezelés kínál cellulit kezelést, de valóban látványos megoldást kevés helyen tapasztalhatunk!

Mi kell a sikerhez?

Egy megfelelően képzett szakember, a legjobb hatóanyagokkal és kezelésekkel képes valóban látványos eredményeket elérni, azonban fontos tudni, hogy ehhez bizony idő kell, nem elegendő csupán egy alkalom. A változás sok esetben nem csak szemmel látható, hanem centiméterekben is mérhető!

Mit legyél, ha nincs időd kozmetikai kezelésekre?

Létezik egy olyan módszer, amit te magad, otthonod kényelmében is elvégezhetsz, az eredmény pedig elképesztően látványos. A Must Have Global CelluMagic krémje olyan különleges hatóanyagokat tartalmaz, ami napi kétszeri használat mellett látványosan csökkenti a narancsbőr méretét, de a három hónapos kúra végére tökéletesen sima, feszes bőrképet kaphatunk. Ez az egyedülálló krém fokozza a nyirokáramlást, a vérkeringést és a zsírégetést, feszesebbé teszi a bőrt, és javítja annak textúráját.

Hogyan zajlik a CelluMagic kezelés?

A kezelést kúraszerűen érdemes végezni, három hónapon át, napi kétszeri használat mellett. A krém használata előtt javaslom a kezelés hatását erősítő tonik használatát, ami segíti a cellulit krém mélyebbre hatolását. A tonik után következhet is a krém, ami gél állagú, kellemesen lehűti a bőrt, majd enyhén felmelegíti. A krémben található természetes növényi kivonatok, tápanyagokban gazdag algák, erőteljes antioxidánsok, valamint peptideknek köszönhetően igazi 3D hatás érhető el a kezelés sorozat végén.

A kezelt területen látványosan csökken a narancsbőr, vagy teljesen el is tűnik, fokozódik a vérkeringés, feszesebbé válik a bőrszerkezet, és javul a bőr textúrája.

A kezelt területen látványosan csökken a narancsbőr, vagy teljesen el is tűnik, fokozódik a vérkeringés, feszesebbé válik a bőrszerkezet, és javul a bőr textúrája.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy mire képes a Must Have Global CelluMagic krém mielőtt megrendelnéd feltétlenül konzultáljunk (ha nincs lehetőséged a kozmetikámban személyesen találkozni, akár online is), hogy átbeszéljük a pontos használatát a tartós siker érdekében!

Ha bármi kérdésed van a narancsbőrrel, vagy kezeléseimmel kapcsolatban, vedd fel velem a kapcsolatot, és mindenben segítek neked!

Ha szeretnél kellemes környezetben, profi kezek között szépülni, és fontos számodra, hogy lehetőséged legyen széles szolgáltatáspalettáról válogatni, szeretettel várlak a Natura Kozmetikában!

Must Have Global élmény kozmetikumok szakértője

Héjja Izabella +36 30 685 9805

Ha bármi

KÉRDÉSED VAN

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Bejelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel, vagy online tudsz. Szeretettel várlak!